Juthbacka, Tapahtumat

Sibelius vierailee Topeliuksen luona Juthbackalla

30
keskiviikkona, 30 kesäkuuta 2021
18:30 — 20:00

Illanistujaiset yhteisissä sielunmaisemissa.

Illanistujaiset, missä musiikki kohtaa kirjallisuuden, itäsuomi kohtaa länisuomen, ruotsi kohtaa suomen ja ennen kaikkea, me saamme kohdata toisemme! 

Ilta, missä kirjallisuus kohtaa muusiikin, yhteen nivottu keskusteluilla.

Jean Sibelius ja Zacharias Topelius olivat osittain samanaikaiset, mutta he eivät koskaan tavanneet. Nyt järjestämme kohtaamisen näiden isojen herrojen kesken, kun Sibelius vierailee Topeliuksen luona kartanossa. Sibeliuksen musiikkia esittävät maailmankuuluisat muusikot Jussi Makkonen, sello ja Nazig Azezian, piano. Simon Häger lausuu ja laulaa Topeliuksen tekstit. Tästä tulee ihana ilta, kun sielu vihdoinkin jälleen täyttyy live musiikista ja lausunnasta. Yhdessä menemme matkalle musiikin ja kirjallisuuden maailmaan, illan isännän, ja myös kielisillan, Kaj Kunnaksen johdolla.

Aloitetaan ilta yhteisellä maljalla, musiikille, kirjallisuudelle, elämälle! Tämän jälkeen konsertti voi alkaa ja saamme nauttia 90 ihanaa minuuttia. 

Varaat lippusi ilmoittautumalla tässä. Rajoitettu määrä paikkoja. Seurataan voimassa olevia rajoituksia. Lippusi voit hakea etukäteen Juthbackan kartanolta (soita puh nro 050 - 491 5556 varmistaaksesi, että toiminnanjohtaja on paikalla). Voit myös maksaa lippusi kun saavut konserttiin, mielellään kortilla. Hinta 35 € per henkilö, hintaan sisältyy lasi (alkoholitonta) kuplivaa.

koli 19 8 nazig jussi

Nazig Azezian, pianisti ja Jussi Makkonen, sellisti.

Simon

Simon Häger, lausunta ja laulu.

VARI KAJ 3

Kaj Kunnas, illan isäntä.

Lämpimästi tervetullut!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Uudenkaarlepyyn kaupungin kanssa.

Muut päivämäärät

Tapahtuma on luotu 06.05.2021 14:34, lähettäjä Mikaela Smedinga