Restaurang
Lunch serveras vardagar kl. 11-14. Välkomna!
Restaurangen har plats för 150 matgäster.
Lunch vardagar kl. 11-14, övriga tider enligt överenskommelse.
Lunch till rabatterat pris för pensionärer vardagar kl. 12:30-13:30.
Säsongsöppet kvällstid under sommaren.
Herrgården fungerar som beställningsrestaurang, plats för 60 matgäster.
Restaurangen har gratis trådlöst internet.
SÖNDAGSBUFFÉ VID JUTHBACKA HERRGÅRD
Vi dukar upp den dignande söndagsbuffén i Juthbacka herrgård, se närmare datum under "Händelsekalender".
På buffén finns ett stort salladsbord, kallskuret och ostar. Till varmrätt nötstek, alternativt kyckling eller lax och potatisgratäng. Till efterrätt kan du välja mellan glass eller gräddtårta och kaffe. Boka gärna bord!
Obs! Endast under vinterhalvåret!
BESTÄLLNINGSMENY
Underbart god à la carte meny!
Menyförslag I
Räkcheesecake på surskorpsbotten
Oxinnerfilébiff, gräddig konjakssås, wookade grönsaker, råstekt vitlökspotatis
Vitchokladmousse med xanté-marinerade päron
42 €
Menyförslag II
Portobellosoppa, baconcrisp och rostad grönkål, hembakt bröd
Stekt lax med vitvinssås, smörstekt morot och fänkål, potatis-palsternackspuré
Salted caramel pannacotta med chokladmousse och nötcrunch
34 €
Menyförslag III
Varmrökt laxsallad med limpkrutonger
Kycklingfilé fylld med basilikapesto och inlindad i parmaskinka, balsamicosås, rostade rotsaker, potatiskaka
Pavlova med passionsfruktscurd och färska bär
30 €
Bör beställas på förhand.
VINKÄLLARMENY
Alternativ 1 (vinlista med kursiv stil)
Mörbrässerad grislägg med inlagd fänkål och bakad batat
Nugan Alfredo Second Pass Shiraz 2016
Kantarellsoppa och friterad purjo med hembakt bröd
Nigiro Nature Chardonnay
Vild andbröst, portvinssås, ugnsrostad morot och kålrot, hasselbackspotatis
Castelmondo Ripasso Superiore 2017
Karamelliserad ananas med italiensk maräng och kokossorbet
Tosti Asti Dolce
62 € / 33 € för vin
Alternativ 2
Dillgravad abborre med vaktelägg och citronmajonnäs
Anselmann Riesling Classig 2018
Oxfilébiff, rostad vitlökssmör, rödvinssås, friterad grönkål, rödvinsbakad lök, fondantpotatis
Quinta de la Rosa Duorosa 2017
Friterad gräddost med fikonmarmelad och krossade kolasnittar
Villa Valentina II Classico Organic 2015
Citronmousse med hallonsås, lakritsmarängflarn, karamelliserade hasselnötter
Nivole Moscato d'Asti 2018
49 € / 41 € för vin
Kontakta restaurangen för mer info!