Restaurang


Från och med måndag 30.3.2020 är restaurangen stängd.

Dagsfärsk lunch tillreds och packas för take away (mellan kl. 11-12) eller utkörning i Nykarleby centrum. Ring och beställ på tfn nr 06 - 722 0677.


 

Restaurangen har plats för 150 matgäster.
Lunch vardagar kl. 11-14, övriga tider enligt överenskommelse.
Lunch till rabatterat pris för pensionärer vardagar kl. 12:30-13:30.
Säsongsöppet kvällstid under sommaren.

IMG 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herrgården fungerar som beställningsrestaurang, plats för 60 matgäster.

Restaurangen har gratis trådlöst internet.


SÖNDAGSBUFFÉ VID JUTHBACKA HERRGÅRD

Vi dukar upp den dignande söndagsbuffén i Juthbacka herrgård, se närmare datum under "Händelsekalender".

På buffén finns ett stort salladsbord, kallskuret och ostar. Till varmrätt nötstek, alternativt kyckling eller lax och potatisgratäng. Till efterrätt kan du välja mellan glass eller gräddtårta och kaffe. Boka gärna bord!

Obs! Endast under vinterhalvåret!


BESTÄLLNINGSMENY 

Underbart god à la carte meny!

Menyförslag I

Räkcheesecake på surskorpsbotten
Oxinnerfilébiff, gräddig konjakssås, wookade grönsaker, råstekt vitlökspotatis
Vitchokladmousse med xanté-marinerade päron

42 €

Menyförslag II

Portobellosoppa, baconcrisp och rostad grönkål, hembakt bröd
Stekt lax med vitvinssås, smörstekt morot och fänkål, potatis-palsternackspuré
Salted caramel pannacotta med chokladmousse och nötcrunch

34 €

Menyförslag III

Varmrökt laxsallad med limpkrutonger
Kycklingfilé fylld med basilikapesto och inlindad i parmaskinka, balsamicosås, rostade rotsaker, potatiskaka
Pavlova med passionsfruktscurd och färska bär

30 €

Bör beställas på förhand.


VINKÄLLARMENY

IMG 1639

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alternativ 1 (vinlista med kursiv stil)

Mörbrässerad grislägg från Juthas djurgård med inlagd fänkål och bakad batat
Nugan Alfredo Second Pass Shiraz 2016

Kantarellsoppa och friterad purjo med hembakt bröd
Nigiro Nature Chardonnay

Vild andbröst, portvinssås, ugnsrostad morot och kålrot, hasselbackspotatis
Castelmondo Ripasso Superiore 2017

Karamelliserad ananas med italiensk maräng och kokossorbet
Tosti Asti Dolce

62 € / 33 € för vin


Alternativ 2

Dillgravad abborre med vaktelägg och citronmajonnäs
Anselmann Riesling Classig 2018

Oxfilébiff, rostad vitlökssmör, rödvinssås, friterad grönkål, rödvinsbakad lök, fondantpotatis
Rabo de Galo Reserva 2018

Friterad gräddost med fikonmarmelad och krossade kolasnittar
Villa Valentina II Classico Organic 2015

Citronmousse med hallonsås, lakritsmarängflarn, karamelliserade hasselnötter
Nivole Moscato d'Asti 2018

49 € / 41 € för vin

Kontakta restaurangen för mer info!