Restaurang


Lunch serveras vardagar kl. 11-14. Välkomna!


Restaurangen har plats för 150 matgäster.

Lunch vardagar kl. 11-14, övriga tider enligt överenskommelse.
Lunch till rabatterat pris för pensionärer vardagar kl. 12:30-13:30.
Säsongsöppet kvällstid under sommaren.

IMG 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herrgården fungerar som beställningsrestaurang, plats för 60 matgäster.

Restaurangen har gratis trådlöst internet.


 

gift 3030279 960 2

TAKE AWAY - JULLUNCH - 11.12.2020 och 18.12.2021

Grönsallad
Rödbetssallad
Fikon-broccolisallad
Gravad lax
Gravlaxsås
Ägghalvor
Löksill
Palvad kalkon
Hembakad jullimpa, smör

Julskinka
Gräddig plommonsås
Köttbullar, prinskorv
Kålrotslåda, morotslåda
Potatis
Äter & plommon

Vaniljpannacotta med apelsinssallad och granatäppel

Pris: 20 €. Beställ på tfn nr 044 - 230 0956. Obs! Endast för take away!


SÖNDAGSBUFFÉ VID JUTHBACKA HERRGÅRD

Vi dukar upp den dignande söndagsbuffén i Juthbacka herrgård, se närmare datum under "Händelsekalender".

På buffén finns ett stort salladsbord, kallskuret och ostar. Till varmrätt nötstek, alternativt kyckling eller lax och potatisgratäng. Till efterrätt kan du välja mellan glass eller gräddtårta och kaffe. Boka gärna bord!

Obs! Endast under vinterhalvåret!


BESTÄLLNINGSMENY 

Underbart god à la carte meny!

Menyförslag I

Räkcheesecake på surskorpsbotten
Oxinnerfilébiff, gräddig konjakssås, wookade grönsaker, råstekt vitlökspotatis
Vitchokladmousse med xanté-marinerade päron

42 €

Menyförslag II

Portobellosoppa, baconcrisp och rostad grönkål, hembakt bröd
Stekt lax med vitvinssås, smörstekt morot och fänkål, potatis-palsternackspuré
Salted caramel pannacotta med chokladmousse och nötcrunch

34 €

Menyförslag III

Varmrökt laxsallad med limpkrutonger
Kycklingfilé fylld med basilikapesto och inlindad i parmaskinka, balsamicosås, rostade rotsaker, potatiskaka
Pavlova med passionsfruktscurd och färska bär

30 €

Bör beställas på förhand.


VINKÄLLARMENY

IMG 1639

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alternativ 1 (vinlista med kursiv stil)

Mörbrässerad grislägg med inlagd fänkål och bakad batat
Nugan Alfredo Second Pass Shiraz 2016

Kantarellsoppa och friterad purjo med hembakt bröd
Nigiro Nature Chardonnay

Vild andbröst, portvinssås, ugnsrostad morot och kålrot, hasselbackspotatis
Castelmondo Ripasso Superiore 2017

Karamelliserad ananas med italiensk maräng och kokossorbet
Tosti Asti Dolce

62 € / 33 € för vin


Alternativ 2

Dillgravad abborre med vaktelägg och citronmajonnäs
Anselmann Riesling Classig 2018

Oxfilébiff, rostad vitlökssmör, rödvinssås, friterad grönkål, rödvinsbakad lök, fondantpotatis
Quinta de la Rosa Duorosa 2017

Friterad gräddost med fikonmarmelad och krossade kolasnittar
Villa Valentina II Classico Organic 2015

Citronmousse med hallonsås, lakritsmarängflarn, karamelliserade hasselnötter
Nivole Moscato d'Asti 2018

49 € / 41 € för vin

Kontakta restaurangen för mer info!